De Koffiecorner 103: 'In de rust had ik gefloten, maar na de wedstrijd de polonaise gelopen'

Martin, Stefan en Niiwino
Martin, Stefan en Niiwino © RTV Noord
In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groninger sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema, Martin Drent en Stefan Bleeker praten over het wel en wee van FC Groningen.
De mannen praten na over de 2-0 zege van FC Groningen op RKC Waalwijk van afgelopen weekend. Martin weet zeker dat hij deze wedstrijd niet nog een keer gaat kijken, want echt onder de indruk was hij niet. Als profvoetballer had hij na de wedstrijd een dikke middelvinger opgestoken richting alle criticasters die aan het klagen waren tijdens de rust. Als supporter had Martin de spelers misschien wel uitgefloten. Verder gaat het natuurlijk over die prachtige vijfde plaats van de Trots van het Noorden en wordt er voorbeschouwd op de wedstrijd van dinsdag tegen FC Emmen.
Martin moet weer eens huilen
Martin moet weer eens huilen © Stefan Bleeker/RTV Noord
- Martin Drent: 'Groningen eindigt niet als vijfde'
- Niiwino Geertsema: 'Daniël van Kaam vierde zijn goal op een prachtige manier'
- Stefan Bleeker: 'Leal deed het verdedigend prima'
- Martin Drent: 'Als ik die eerste assist niet had gegeven had Robben het niet gehaald.'
- Stefan Bleeker: 'Het wordt puzzelen tegen Emmen.'

Podcasts bij RTV Noord

Deze Koffiecorner (en de vorigen) zijn hierboven te beluisteren, maar ook via Spotify (klik hier en druk op volgen) en Apple Podcast (klik hier via iPhone en druk op abonneer)
Naast De Koffiecorner heeft RTV Noord ook Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren.
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.