De Koffiecorner #104: 'Het was gewoon genieten'

In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groninger sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema, Martin Drent en Stefan Bleeker praten over het wel en wee van FC Groningen.

In de vaste opstelling bespreken Niiwino, Martin en Stefan het afgelopen voetbalweekend. Er wordt begonnen met een bijzondere primeur, want Martin heeft zijn contract met Gomos verlengt en blijft nog één jaar langer aan de club uit Norg verbonden. Er wordt nog een fragment beluisterd uit het interview met Arjen Robben, dat komende donderdag gepubliceerd wordt. Verder bespreken de mannen de nederlaag tegen FC Emmen, de rare actie van Poldervaart en de spectaculaire wedstrijd tegen Sparta.

Niiwino, Stefan en Martin (Foto: RTV Noord)

- Martin Drent: 'Ik heb mijn contract met Gomos verlengd'
- Niiwino Geertsema: 'Bijzonder dat er vijf doelpunten te zien waren bij een wedstrijd van Groningen'
- Stefan Bleeker: 'Tegen Emmen heb ik me gestoord aan Lundqvist'
- Martin Drent: 'Je moet boven kritiek staan'
- Stefan Bleeker: 'Ik zag die Poldervaart ineens lopen'

Podcasts bij RTV Noord

Deze Koffiecorner (en de vorigen) zijn hierboven te beluisteren, maar ook via Spotify (klik hier en druk op volgen) en Apple Podcast (klik hier via iPhone en druk op abonneer)

Naast De Koffiecorner heeft RTV Noord ook Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren.

Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.

Meer over dit onderwerp:
podcast voetbal fcgroningen donar
Deel dit artikel:

Recent nieuws