De Koffiecorner #105: FC Groningen op kerstrapport

In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groninger sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema, Martin Drent en Stefan Bleeker praten over het wel en wee van FC Groningen.

In de laatste aflevering van dit jaar nemen de heren de prestaties van FC Groningen onder de loep. Azor Matusiwa was volgens Martin en Stefan de absolute uitblinker bij FC Groningen. Sergio Padt lijkt inmiddels op weg richting de uitgang. Martin vindt Padt de beste doelman die hij bij FC Groningen heeft gezien. Niiwino heeft vakantie, dus de boel wordt op de valreep vakkundig aan elkaar gepraat door Oetse Eilander.

Stefan. Oetse en Martin (Foto: RTV Noord)

- Martin Drent: 'Aanvallend was het onvoldoende van FC Groningen voor de winterstop'
- Oetse Eilander: 'Ik vind dat Buijs soms niet goed reageert op veranderingen bij de tegenpartij'
- Stefan Bleeker: 'Sergio Padt vertrekt waarschijnlijk aan het eind van het seizoen'
- Martin Drent: 'Ik verheug me het meest op volle stadions'

Podcasts bij RTV Noord

Deze Koffiecorner (en de vorigen) zijn hierboven te beluisteren, maar ook via Spotify (klik hier en druk op volgen) en Apple Podcast (klik hier via iPhone en druk op abonneer)

Naast De Koffiecorner heeft RTV Noord ook Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren.

Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.

Deel dit artikel:

Recent nieuws