De Koffiecorner #108: (met Wouter Gudde) 'De economie heeft ons ingehaald'

In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groninger sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema, Martin Drent en Stefan Bleeker praten over het wel en wee van FC Groningen.

Wouter Gudde is in deze aflevering van De Koffiecorner te gast. De algemeen directeur van FC Groningen vertelt over de plannen van de club. Er wordt gesproken over het stadion, want Gudde wil het aantrekkelijker maken voor supporters om straks weer wedstrijden te gaan bezoeken. De beleving in en rondom het stadion wordt aangepakt. Zo komt er een nieuwe geluidsinstallatie, meer horecapunten en hebben de supporters een zak 'virtueel' geld gekregen om het stadion aan te pakken.

(Foto: )

- Niiwino Geertsema: 'Gebeurt er qua marketing nog wat in Japan?'
- Wouter Gudde: 'Als Buijs tegen FC Twente weer zo in beeld was gebracht, hadden we contact gezocht met ESPN'
- Wouter Gudde: 'Er wordt dit jaar nog met publiek gespeeld'
- Martin Drent: 'Iedere speler kan er een keer worden uitgehaald, ook Daniël van Kaam'
- Wouter Gudde: 'Ik ben elke keer weer blij als de video-walls aangaan'

Podcasts bij RTV Noord

Deze Koffiecorner (en de vorigen) zijn hierboven te beluisteren, maar ook via Spotify (klik hier en druk op volgen) en Apple Podcast (klik hier via iPhone en druk op abonneer)

Naast De Koffiecorner heeft RTV Noord ook Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren.

Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.

Meer over dit onderwerp:
fcgroningen voetbal podcast donar
Deel dit artikel:

Recent nieuws