Kleedkamer Noord #9: 'Het schieten van Rudez tegen Leiden valt vies tegen'

Alle sporten, behalve FC Groningen. Dat is wat presentator Niiwino Geertsema en sportverslaggevers Karel-Jan Buurke en Henk Elderman wekelijks bespreken in de RTV Noord podcast Kleedkamer Noord.

Deze week bespreken we de veegpartij in Leiden, waar Donar flink klop kreeg. Ook gaat het over Lycurgus en bellen we met Georgië. Daar proberen de voetbalbroers Goguadze oet Oskerd een contract te verdienen bij een profclub.

In de versnelde ronde behandelen we de topweek van basketballer Rienk Mast, de bronzen judomedailles van Polling en Grol in Qatar, de schaakprestaties van Van Foreest op het Tata Steel-toernooi en de manier waarop Marcel Bosker zich naar zijn tweede internationale allround medaille schaatste. Daarnaast vragen we bij Siemen Mulder een rode kaart aan en is Klaas Drewel weer eens te horen.

-Karel-Jan Buurke: 'Het schieten van Rudez tegen Leiden valt vies tegen'
-Henk Elderman: 'Een contract voor alle drie Goguadzes gaat niet lukken'
-Karel-Jan Buurke: 'Het moet beter, maar leuk dat de volleybalbond het probeert met livestreams'
-Henk Elderman: 'Van Foreest is nog steeds lichtjaren verwijderd van Giri'
-Niiwino Geertsema: 'Siemen, mag ik bij jou een rode kaart voor Tadic aanvragen?'
-Henk Elderman: 'Heb jij wel sport gekeken?!... Ja, ik heb ook niet alles gezien, hoor'

Goed gemutst en met Elfstedentochtboek (links) (Foto: Berton van Balveren/RTV Noord)

Inschrijfformulier van Jaap Nienhuis (Foto: Karel-Jan Buurke/RTV Noord)

Beluister Kleedkamer Noord #9 hier:

Podcasts bij RTV Noord

Deze Kleedkamer Noord (en de vorigen) zijn te beluisteren via Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts. Check rtvnoord.nl/podcasts/kleedkamer-noord om te volgen of abonneren via je favoriete podcastapp. Ook wordt de nieuwste aflevering elke week gepubliceerd in de RTV Noord-app en op de sportpagina van rtvnoord.nl.

Naast Kleedkamer Noord heeft RTV Noord ook de FC Groningen-podcast De Koffiecorner (Spotify, Google Podcast en Apple Podcast), Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren.

Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.

Deel dit artikel:

Recent nieuws