Kerst Koop Stress

Alsof ze t weggeven. Zaterdag was het al een gekkenhuis in menig supermarkt. Crisis? Hoezo crisis, denk je dan.
Wat is dat toch ieder jaar met die kerstgekte. Mensen krijgen rond deze dagen iets dierlijks over zich. 't Lijkt in de supermarkten wel een soort overlevingstocht. Met duwen, trekken. Opzij, opzij, we hebben ongelooflijke haast. Stel je eens voor dat we wat tekort komen!
Dit weekend nog even bij de grootgrutter en die megastore onder de Euroborg geweest. Toen liep de kerststress al aardig op. En dat voor twee dagen. Hoeveel kan een mens verstouwen in die twee kerstdagen?
Ongetwijfeld veel, als je het afmeet aan de uitpuilende karren. De laatste winkeldag voor de kerst is 't nog gekker. Stel je voor dat we wat vergeten zijn. Dus racen hele volksstammen nog maar eens de supermarkt rond. Op zoek naar nog exclusievere producten. Het kan toch niet waar zijn. Dat kunnen we met z'n allen toch niet allemaal opeten tijdens de kerst, denk je dan.
Ik zou alles dat we zaterdag uiteindelijk al dan niet onaangeroerd de container in donderen weleens bij elkaar willen zien. De heuvel van Kardinge is er niks bij.