Stadjer mishandeld na verkeersincident, politie zoekt getuigen

Een 56-jarige Stadjer is vorige week zaterdag (16 januari) op de Oosterhamriklaan mishandeld door twee mannen. Het slachtoffer liep daarbij meerdere botbreuken op. De politie is op zoek naar getuigen.

De mishandeling vond omstreeks 00:30 uur plaats, nadat de Stadjer eerst was betrokken bij een verkeersincident op de kruising van de Bottelroosstraat en de Iepenlaan, in de wijk Selwerd.

Achtervolging eindigt in ruzie

Volgens de politie werd de man daarna achtervolgd door een auto, via de ringweg, Bedumerweg en de Molukkenstraat. Aan de Oosterhamriklaan zette de man zijn auto stil om met de achtervolgende bestuurder in gesprek te gaan. Twee mannen stapten uit, waarna het slachtoffer door één van hen tegen zijn hoofd geslagen werd. De Stadjer kwam ten val en raakte buiten kennis.

De twee mannen zijn weggereden in de richting van de Korreweg. Het slachtoffer bleek later meerdere breuken in zijn been en enkel te hebben opgelopen. Hij is inmiddels geopereerd.

Verdachte reden in rode sportwagen

De politie roept getuigen van het incident op zich te melden. Er wordt gezocht naar twee zwarte mannen van 25 á 30 jaar. Ze zijn tussen de 1.80 en 1.85 meter lang en droegen donkere kleding. De verdachten reden in een rode sportwagen waarvan de portieren naar boven open gingen.

Verder komt de politie graag in contact met een fietser die betrokken was bij het verkeersincident aan de Iepenlaan.

De Facebook post kan op dit moment niet worden geladen. Klik hier om naar de post te gaan.

Meer over dit onderwerp:
groningen-stad
Deel dit artikel:

Recent nieuws