Expeditie 1,5 meter: contact met Australië

Nu we in een wereld leven met online vergaderingen is contact met Australië via een videoverbinding al bijna niet bijzonder meer. Maar toch voelt het speciaal als je hier in Groningen de winterjas aan hebt en aan de andere kant van het telefoonscherm de korte broek.

Met een biertje erbij zitten Petra en Cëus op hun terras te genieten van de zomerse avond Australië. Petra wil graag via Expeditie 1,5 meter haar moeder verrassen met een bloemetje. Moeder Pia is namelijk gevallen tijdens het wandelen en heeft een breuk boven haar enkel. Reden genoeg voor Derk om naar Appingedam te broezen.

Ook in Expeditie 1,5 meter:

- Sla je corona-frustratie eruit op een auto
- Aan de wandel
- Busjes tellen

Expeditie Grunnen bekijk je hierboven of via uitzending gemist.

Jannie en Harke Westerdijk hebben flink wat corona-frustratie omdat hun bowlingcentrum momenteel dicht is. 🎳 Bij Autodemontage Klaas Boer konden ze de frustratie van zich af slaan. ⚒🚗

Posted by RTV Noord - Expeditie Grunnen on Saturday, January 23, 2021

Wat is Expeditie 1,5 meter?

Wij rijden in onze Expeditiebus naar de plekken waar mensen over praten. Heb je ergens hulp bij nodig, wil je je verhaal kwijt of ga je iets actiefs doen dit weekend? Alles mag en niets is te gek! Maar we moeten wel 1,5 meter afstand bewaren.

Stuur ons een berichtje via de Facebookpagina van Expeditie Grunnen en wie weet staan we bij jou voor de deur!

Bekijk hier eerdere uitzendingen van Expeditie Grunnen

Meer over dit onderwerp:
expeditiegrunnen
Deel dit artikel:

Recent nieuws