Kleedkamer Noord #10: 'Volgende week zenden we uit vanaf de ijsbaan'

Alle sporten, behalve FC Groningen. Dat is wat presentator Niiwino Geertsema en sportverslaggevers Karel-Jan Buurke en Henk Elderman wekelijks bespreken in de RTV Noord podcast Kleedkamer Noord.

Een bomvolle podcast brengt ons bij Donar, dat deze week Europees speelt in Den Bosch. Mister Donar Martin de Vries vertelt telefonisch dat Donar de volgende ronde haalt. Ook komt het 'trainingspartijtje' van Lycurgus voorbij. In de versnelde ronde: voetbalbroers Goguadze, ijshockeygoalie Martijn Oosterwijk, wel/niet doorgaan Olympische Spelen, shownieuws en een voorproefje van de vlog van Auke van de Kamp.

Daarnaast breekt Dick Heuvelman in, fluit Siemen Mulder Niiwino terug, horen we Man Van Het Weekend Lennart Velema en verdiepen we ons in het biljarten met Willem Wilken van biljartclub De Spont uit Stadskanaal.

Het zonnetje schijnt ook in Kleedkamer Noord (Foto: Karel-Jan Buurke/Kleedkamer Noord)

-Martin de Vries: 'Wij halen die volgende ronde'
-Henk Elderman: 'Volgende week zenden uit vanaf de ijsbaan'
-Niiwino Geertsema: 'Is dat leuk, volleybal zonder geluid?'
-Karel-Jan Buurke: 'Grol zou best nóg wel een jaar door zou kunnen'
-Siemen Mulder: 'Ik communiceer eigenlijk alleen maar via deze podcast'
-Henk Elderman: 'Uniek als een scheids in de Johan Cruijff Arena aan Niiwino denkt'

Beluister hier Kleedkamer Noord #10:

Podcasts bij RTV Noord

Deze Kleedkamer Noord (en de vorigen) zijn te beluisteren via Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts. Check rtvnoord.nl/podcasts/kleedkamer-noord om te volgen of abonneren via je favoriete podcastapp. Ook wordt de nieuwste aflevering elke week gepubliceerd in de RTV Noord-app en op de sportpagina van rtvnoord.nl.

Naast Kleedkamer Noord heeft RTV Noord ook de FC Groningen-podcast De Koffiecorner (Spotify, Google Podcast en Apple Podcast), Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren.

Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.

Recent nieuws