De Koffiecorner #113: 'Het lijkt wel of Poldervaart bang is om iets verkeerds te zeggen'

In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles wat de Groninger sportwereld bezighoudt besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema, Martin Drent en Stefan Bleeker praten over het wel en wee van FC Groningen.

Martin duikt eerst weer eens in het verleden en vertelt een paar mooie anekdotes over zijn tijd als trainer bij Forward. Verder komt natuurlijk het gelijkspel van afgelopen weekend aan bod en wordt er gesproken over de rol van assistent-trainer Adrie Poldervaart. Doordat hoofdtrainer Danny Buijs uit voorzorg de wedstrijd thuis bekeek, had Poldervaart de leiding in Heerenveen. Er wordt voorbeschouwd op de wedstrijd van zondag en vooral Martin is volvertrouwen.

Martin in zijn tijd bij Forward (Foto: Screenshot van Eredivisie Live )


Martin Drent: 'Ik hoop ooit nog de assistent van Joop Gall te worden in het betaald voetbal'
Stefan Bleeker: 'Poldervaart lijkt wel bang om iets verkeerds te zeggen'
Niiwino Geertsema: 'Er wordt een online quiz georganiseerd om de Waterloo Bar te steunen'
Martin Drent: 'FC Groningen wint met 2-0 van Feyenoord. Als Groningen de tweede helft van zondag doortrekt dan heeft Feyenoord geen schijn van kans.'
Niiwino Geertsema: 'Gaat Groningen nog hoger eindigen dan de zesde plaats?'

Beluister De Koffiecorner #113 hier:

Podcasts bij RTV Noord

Deze Koffiecorner (en de vorige edities) zijn hierboven te beluisteren, maar ook via Spotify (klik hier en druk op volgen) en Apple Podcast (klik hier via iPhone en druk op abonneer).

Naast De Koffiecorner heeft RTV Noord ook Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren.

Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.

Deel dit artikel:

Recent nieuws