Tbs (ter beschikking voor de seks)

Ik ben single. Een jaartje of drie al. Het leven van een alleenstaande man is niet altijd even makkelijk. En dan heb ik het nog niet over mijn seksleven.
Mijn gewone leven gaat natuurlijk gewoon door, maar mijn seksleven is momenteel behoorlijk haperende. Nou zijn daar natuurlijk wel oplossingen voor. Een bezoekje aan Klein-Ulsda, het inhuren van een call-girl of het kopen van een sekspop, want die zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden.
Maar ja, dat kost geld en daar heb ik echt geen emmers vol van. Maar vandaag kwam ik op een hele goeie, gratis oplossing. Ik overval een winkel, gebruik daarbij flink wat geweld en verzet me hevig bij mijn aanhouding en binnen no time zit ik in de Van Mesdag-kliniek.
Man, mooier kan het niet: seks met therapeuten, seks met bewakers, seks met medepatiënten, alle vormen van internetseks. En dat allemaal gratis en voor niets. En als je het een beetje goed aanpakt kun je ook nog geld verdienen ook. Je klaagt gewoon een therapeute aan op het moment dat ze geen seks meer met je wil en je bent duizenden euro’s rijker. Da's geen gratis seks, maar gewoon betaalde seks.
Nee, dat Van Mesdag is een waar seksparadijs. Ik wist nooit goed waar tbs voor stond in tbs-kliniek. Nu weet ik het wel: ter beschikking voor de seks.