Kleedkamer Noord #16: 'Donar zou nu drie stappen voor moeten liggen op de rest!'

Alle sporten, behalve FC Groningen. Dat is wat presentator Niiwino Geertsema en sportverslaggevers Karel-Jan Buurke en Henk Elderman wekelijks bespreken in de RTV Noord podcast Kleedkamer Noord.

Het bewogen weekend van Donar en Lycurgus, met twee coaches die uit hun slof schoten, wordt uitgebreid gesproken. Ook wordt er op Internationale Vrouwendag een verhitte discussie gevoerd over de financiële verschillen tussen mannen en vrouwen in de topsport.

Voor de rest komt o.a. voorbij: Lonneke Uneken, Jeremiah St. Juste, Bauke Mollema, Rienk Mast, het paardenvirus, Thijmen Kupers, twee Suzannes en de zwabbervoet van Gerard Kemkers.

Twee geknipte koppies en een ongeschoren presentator (Foto: RTV Noord)

-Karel-Jan Buurke: 'Ik was heel erg blij met de felle reactie van Taaij'
-Niiwino Geertsema: 'Misschien doet Rudez er wel alles aan, maar zijn de spelers niet goed genoeg?'
-Karel-Jan Buurke: 'Donar zou nu drie stappen voor moeten liggen op de rest!'
-Henk Elderman: 'Suzanne Schulting is helaas echt een Friezin'
-Karel-Jan Buurke: 'Waarom zouden vrouwenwielrenners net zoveel moeten verdienen?!

Beluister de aflevering hier:

Podcasts bij RTV Noord

Deze Kleedkamer Noord (en de vorigen) zijn te beluisteren via Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts. Check rtvnoord.nl/podcasts/kleedkamer-noord om te volgen of abonneren via je favoriete podcastapp. Ook wordt de nieuwste aflevering elke week gepubliceerd in de RTV Noord-app en op de sportpagina van rtvnoord.nl.

Naast Kleedkamer Noord heeft RTV Noord ook de FC Groningen-podcast De Koffiecorner (Spotify, Google Podcast en Apple Podcast), Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren.

Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.

Meer over dit onderwerp:
donar sport lycurgus
Deel dit artikel:

Recent nieuws