Afgelopen: Donar moet hoofd buigen voor Den Bosch

De basketballers van Donar spelen vanavond de thuiswedstrijd tegen Heroes den Bosch. Dit duel in MartiniPlaza begint om 19.30 uur en is live volgen via RTV Noord.

Na drie nederlagen op rij zorgden de Groningers afgelopen woensdag voor eerherstel door Feyenoord na een mooie inhaalrace te kloppen met 87-76. De ploeg van coach Ivan Rudez wil in de resterende vijf wedstrijden in de Elite A naar een zo goed mogelijk niveau toegroeien voor de play-offs. Donar kwam dit seizoen tegenstander Den Bosch al drie keer eerder tegen. Twee keer werd er gewonnen, één keer ging de onderlinge wedstrijd verloren.

Sterk Den Bosch

Den Bosch heeft net als Donar tot nu toe 22 punten verzameld. De ploeg onder leiding van de Belgische coach Jean-Marc Jaumin won de laatste drie wedstrijden in de Elite A en was de laatste Nederlandse ploeg die uitgeschakeld werd in Europa na een 92-83 nederlaag tegen het Poolse Ostrów. Afgelopen woensdag werd door de Brabanders overtuigend afgerekend met Den Helder Suns: 87-105.

Live

Zet Donar de goede lijn tegen Feyenoord door of neemt Den Bosch de punten meer naar Brabant? Volg het duel via onderstaande livestream. Het commentaar bij de beelden is van Karel-Jan Buurke en Anjo Mekel.

De basketballers van Donar spelen zaterdagavond in MartiniPlaza tegen concurrent Heroes uit Den Bosch. Beide ploegen strijden bovenin mee in de Elite A-groep. Bekijk hier de wedstrijd.

Posted by RTV Noord - Sport on Saturday, April 3, 2021
Deel dit artikel:

Recent nieuws