Kleedkamer Noord #21: Alles over de ontslagen Rudez bij Donar

Alle sporten, behalve FC Groningen. Dat is wat presentator Niiwino Geertsema en sportverslaggevers Karel-Jan Buurke en Henk Elderman wekelijks bespreken in de RTV Noord podcast Kleedkamer Noord.

Op de dag dat Donar coach Ivan Rudez ontslaat is dat natuurlijk het belangrijkste onderwerp. Verantwoordelijk bestuurslid Martin de Vries geeft uitleg waarom een trainer met een driejarig contract het eerste jaar niet eens vol maakt.

Ook leren we wat try-honger is, deelt Henk taart uit, pept hij Bauke Mollema op en geven Karel-Jan en Niiwino ruiterlijk toe dat ze vorige week de fout in gingen.

Zeventien, dubbel zestien in jaren (Foto: Eigen personeel)

-Karel-Jan Buurke: 'Martin, wat verwijt je jezelf het meest?'
-Martin de Vries: 'Misschien had ik geen drie jaar moeten afspreken..'
-Henk Elderman: 'Ik hoop dat Bauke Mollema zijn vorm deze week nog vindt'
-Karel-Jan Buurke: 'Ik herhaal het nog maar eens: Grol en Polling moeten naar Tokio'
-Niiwino Geertsema: 'Ben wel benieuwd of Lycurgus Markus Held als eerste spelverdeler ziet'
-Karel-Jan Buurke: 'Ja, Oktoberfest is ook een festival...'

Podcasts bij RTV Noord

Deze Kleedkamer Noord (en de vorigen) zijn te beluisteren via Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts. Check rtvnoord.nl/podcasts/kleedkamer-noord om te volgen of abonneren via je favoriete podcastapp. Ook wordt de nieuwste aflevering elke week gepubliceerd in de RTV Noord-app en op de sportpagina van rtvnoord.nl.

Naast Kleedkamer Noord heeft RTV Noord ook de FC Groningen-podcast De Koffiecorner (Spotify, Google Podcast en Apple Podcast), Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren.

Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.

Deel dit artikel:

Recent nieuws