Ontslagen Ivan Rudez: ‘Niet eens de kans om de fans te ontmoeten’

Ivan Rudez, die maandag aan de kant werd gezet als coach van Donar, laat in een korte reactie aan RTV Noord weten dat hij de club het beste wenst en dat hij het jammer vindt dat hij nooit de fans heeft mogen ontmoeten bij een wedstrijd.

‘Ik weet dat het geen gemakkelijke beslissing was voor het bestuur van club. Ik wens Donar het allerbeste. Ik hoop dat ze hun ambities zowel Europees als in de Nederlandse competitie zullen waarmaken. Veel succes voor de jongens en het personeel voor de rest van het seizoen’, aldus de Kroaat.

'Populaire oplossing'

‘Het was een vreemd seizoen. Ik hoop voor niemand dat zoiets zich ooit herhaalt. Natuurlijk, als dingen niet gaan zoals verwacht, dan is verandering van coach altijd een populaire oplossing. Het maakt deel uit van het pro-life.’

‘Het is moeilijk om afscheid te nemen van fans, want we hebben niet eens de kans gehad om hallo te zeggen. Ik heb genoten van elke training met deze groep en ik wens hen het allerbeste, evenals alle mensen van de Donar-gemeenschap’, zo besluit Rudez.

Zaterdagavond speelt Donar uit bij Den Helder Suns de eerste wedstrijd onder leiding van de nieuwe hoofdcoach, Pete Miller.

Lees ook:
- Pete Miller openhartig over situatie bij Donar: ‘Damjan Rudez blijft’
- Kleedkamer Noord #21: Alles over de ontslagen Rudez bij Donar
- Donar zet coach Rudez aan de kant: 'Heel teleurstellend'

Meer over dit onderwerp:
donar sport
Deel dit artikel:

Recent nieuws