Lycurgus legt opnieuw talent vast

Volleybalclub Amysoft Lycurgus heeft met Tieme de Jong een nieuwe spelverdeler voor de komende twee seizoen aangetrokken. De 19-jarige De Jong komt over van Talentteam Papendal.

De Jong verbleef de afgelopen vier jaar op Papendal. In zijn derde jaar was hij daar tweede spelverdeler achter Markus Held (20), die onlangs eveneens voor twee seizoenen is vastgelegd door Lycurgus. Het afgelopen seizoen was hij eerste spelverdeler. Hij doorliep tevens alle nationale jeugdselecties en was bij het afgelopen Europees kampioenschap met Jong Oranje in september vorig jaar nog eerste spelverdeler.

Derde talent

De Jong is het derde talent dat voor komend seizoen is vastgelegd door Lycurgus. Afgelopen maandag werd al bekend dat de 19-jarige middenman Luuk Hofhuis eveneens overkomt van Talentteam Papendal. Ook hij tekende voor twee seizoenen.

Luke Herr vertrekt

Voor volgend seizoen heeft Lycurgus tot nu toe vijf spelers vastgelegd. Dennis Borst en Steven Ottevanger verlengden met een seizoen. Met de komst van een tweede spelverdeler, is ook bekend geworden dat Luke Herr, die het afgelopen seizoen het spel verdeelde bij Lycurgus, na één seizoen vertrekt.

Lees ook:
- Lycurgus legt talentvolle middenman voor twee jaar vast
- Taaij: 'Dynamo was net iets sterker dan wij'

Meer over dit onderwerp:
lycurgus
Deel dit artikel:

Recent nieuws