Radio Noord straks net even anders

Gaat Radio Noord op de kop? Nee, zeker niet. Radio Noord is de best beluisterde regionale radiozender van dit land en dat willen we graag zo houden. Toch gaat er vanaf komende woensdag wél wat veranderen. En dan hebben we het vooral over de middag.
Veel Groningers zijn zo tegen het eind van de dag op weg naar huis. Ooit stroomden kantoren, fabrieken en aanverwante artikelen klokslag vijf uur leeg. Zo ziet de wereld er al lang niet meer uit. De avondspits komt veel eerder op gang.
Vanaf een uurtje of vier komt het verkeer richting huis en haard al in beweging. Dat is de belangrijkste reden om Noord Nieuws aan het eind van de dag naar voren te halen. Vanaf vier uur nieuws uit, van en over Groningen, weer en vooral veel verkeer op de zender.
Om dat blok de nodige body te geven verhuist nieuwspresentator Henk Binnendijk naar de middag. En wie zich zorgen maakt over Altijd Wat Anders; dat blijft. Het uurtje eerder gaat niet ten koste van de Muziekfabriek. Karel Oosterhuis begint gewoon een uurtje eerder.
En o ja; we gaan nog wat nieuws doen. Omdat het weer voor veel mensen heel belangrijk is krijgt Piet Paulusma een nog prominentere rol in al onze nieuwsuitzendingen. Hoe en waar? Verklappen we niet. Hoort u vanzelf.
Kortom, laat u verrassen vanaf woensdag. Schroom vooral niet te reageren als het u niet of juist wel bevalt. We horen/lezen graag wat u er van vindt!