Kleedkamer Noord #25: 'Hmm, yeah.. you should let me love you'

Podcast Kleedkamer Noord
Podcast Kleedkamer Noord © RTV Noord
Alle sporten, behalve FC Groningen. Dat is wat presentator Niiwino Geertsema en sportverslaggevers Karel-Jan Buurke en Henk Elderman wekelijks bespreken in de RTV Noord podcast Kleedkamer Noord.
Natuurlijk hebben we het over Arjen Robben, ook met Bennie Tuinstra. Die vertelt over zijn debuut voor de Nederlandse volleybalmannen en live in Kleedkamer Noord een voorproefje geeft van zijn ontgroeningsritueel bij de Lange Mannen. Daarnaast horen we onder andere ijshockeyster Marée Dijkema en eventuele kansen op Olympische Spelen, behandelen we de transfers bij Lycurgus en bespreken we Donar in de playoffs.
Tuinstra met geïmproviseerde microfoon
Tuinstra met geïmproviseerde microfoon © Eigen foto
-Bennie Tuinstra: 'Ik heb helemaal geen feedback gehad'
-Bennie Tuinstra: 'Hmm, yeah.. you should let me love you'
-Karel-Jan Buurke: 'Mooi dat Lycurgus voor Nederlands talent gaat'
-Niiwino Geertsema: 'Je kunt toch totaal geen hoogte van Donar krijgen?'
-Karel-Jan Buurke: 'Lacy is nog steeds te dik'
-Henk Elderman: 'De ijshockeydames gaan naar de Olympische Spelen'
Beluister Kleedkamer Noord #25 hier:

Podcasts bij RTV Noord

Deze Kleedkamer Noord (en de vorigen) zijn te beluisteren via Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts. Check rtvnoord.nl/podcasts/kleedkamer-noord om te volgen of abonneren via je favoriete podcastapp. Ook wordt de nieuwste aflevering elke week gepubliceerd in de RTV Noord-app en op de sportpagina van rtvnoord.nl.
Naast Kleedkamer Noord heeft RTV Noord ook de FC Groningen-podcast De Koffiecorner (Spotify, Google Podcast en Apple Podcast), Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast) en de politieke podcast Voorwaarts Voorwaarts. (Spotify)
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.