Honderden FC-fans bedanken spelers bij nachtelijke aankomst

De fans bedanken de spelers bij terugkomst uit Utrecht
De fans bedanken de spelers bij terugkomst uit Utrecht © Stefan Bleeker/RTV Noord
De spelers van FC Groningen werden woensdagnacht bij terugkomst uit Utrecht opgewacht door enkele honderden fans van de club.
Het seizoen mocht dan met een nederlaag (1-0) in Utrecht en daardoor het mislopen van Europees voetbal zijn geëindigd, honderden fans van FC Groningen wilden het slotstuk toch niet ongemerkt voorbij laten gaan.

'Bedanken voor de goede prestaties'

Massaal waren de fans woensdagavond naar het TopsportZorgCentrum gekomen om de spelers te bedanken voor het seizoen waarin ze zevende waren geworden.
'Ondanks de nederlaag van vanavond gaan we de spelers en staf bedanken voor de goede prestaties van het afgelopen seizoen, waar wij helaas niet van hebben kunnen meegenieten', zo riep @noordtribunegroningen de fans op om naar het TopsportZorgCentrum in Corpus den Hoorn te komen.
(tekst gaat verder onder de video)
FC-fans bedanken spelers

Sergio Padt bedankt!

De fans wilden daar ook keeper Sergio Padt bedanken, die in Utrecht zijn laatste wedstrijd voor FC Groningen had gespeeld. Padt kon de geste wel waarderen.
Ik blijf hier zeker terugkomen, jullie zitten in m'n hart
Sergio Padt
'Ik vind het ontzettend mooi dat jullie dit allemaal voor ons doen', zei Padt in zijn dankwoord. 'FC Groningen zit in mijn hart. Ik heb hier mijn enige prijs behaald, en daar ben ik ontzettend trots op.'
Padt liet weten dat zijn vertrek uit Groningen geen definitief afscheid is. 'Ik blijf hier zeker terugkomen, jullie zitten in m'n hart.'
Sergio Padt bedankt de fans:
Padt bedankt de fans