Twee weken zwijgplicht voor Frank van Etten

NIEUWE PEKELA - De populaire volkszanger Frank van Etten uit Nieuwe Pekela heeft opnieuw stemproblemen. Op advies van de Rotterdamse dokter Arendse heeft van Etten 14 dagen zwijgplicht. Alle optredens zijn afgezegd.
Volgens de bekende arts, die ook andere zangers met stemproblemen heeft geholpen, heeft Van Etten behoorlijk rode opgezette stembanden. Wat de oorzaak daarvan is, is onduidelijk.
Op 17 juni moet Van Etten opnieuw naar het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam, dan wordt duidelijk of er vervolgstappen genomen moeten worden of niet.
Frank van Etten zelf laat via zijn hyve weten dat hij niet eerder op de bühne terug komt voordat alles weer oke is. 'Het ging al maanden niet lekker meer, ik kwam moeilijk bij de hoge tonen en na een optreden was mijn stem erg hees. Ik heb een hoop mensen moeten teleurstellen de laatste tijd omdat de stem mij in de steek liet. Er staan een hoop leuke dingen gepland maar die verschuiven naar de tijd waar dat weer kan. Een ding is zeker: IK KOM TERUG!' aldus Frank van Etten in een mail aan al zijn hyvevrienden.