Help Mirjam haar reddende engel vinden: 'Hij was heel geruststellend'

Mirjam Nagelmaker zoekt haar reddende engel
Mirjam Nagelmaker zoekt haar reddende engel © Jan Sliep/RTV Noord
Mirjam Nagelmaker uit Stad kwam tijdens het wandelen naar ten val. Gelukkig was er een reddende engel die voor haar de ambulance belde en de hele tijd bij haar bleef. Nu wil Nagelmaker haar redder graag bedanken, maar ze weet niet wie het was.
'Nou, moi. Hou ist?', vraagt Expeditie Grunnen-presentator Derk Bosscher aan Mirjam, 'Het gaat, maar het houdt niet over', antwoordt ze. Mirjam was onderweg naar de fysiotherapeut in Westerhaven toen ze struikelde: 'Ik ging de bocht om en ik lag.'

De rest is een beetje vaag

'Het was een flinke klap. Ik voelde mijn knie. Ik voelde mijn neus. De rest is een beetje vaag', vertelt Nagelmaker. Mirjam kan zich herinneren dat er iemand om haar heen stond.
'Gaat het mevrouw?' had de omstander gevraagd, 'Nou, nee', was het antwoord. Mirjam kan de stem van de jonge man nog herinneren, maar dat is dan ook alles.
Hij bleef bij me, dat was heel geruststellend. Daardoor wist ik, ik ben niet alleen.
Mirjam Nagelmaker

Op zoek naar haar reddende engel

Mirjam wil haar reddende engel graag bedanken: 'Hij bleef bij me, dat was heel geruststellend. Daardoor wist ik, ik ben niet alleen.'
Op Facebook deed ze een oproep om haar helper te vinden, deze is inmiddels al meer dan 2.000 keer gedeeld, maar nog zonder succes.
Expeditie Grunnen helpt Mirjam graag in haar zoektocht, dus ben jij of ken jij de reddende engel van Mirjam? Dan kan je een persoonlijk berichtje sturen naar de Facebookpagina van Expeditie Grunnen.

Expeditie Grunnen

Het team van Expeditie Grunnen toert dit weekend onze provincie door, op zoek naar bijzondere verhalen. Zaterdagavond kun je de hele uitzending zien, vanaf 18.00 uur op RTV Noord.
Eerdere afleveringen van Expeditie Grunnen kan je hier terug kijken: