Expeditie 1,5 meter: FC Groningen kijken met een BN'er

De eredivisie is weer begonnen en FC Groningen trapt af tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt in de Oosterparkwijk in Stad gevolgd door een groep vrienden. Tussen die vrienden zit een inmiddels bekende Nederlander.
Christiaan Gotlieb doet namelijk mee aan het populaire programma B&B Vol Liefde. Zijn date met Debbie is de tot nu toe ongemakkelijkste date van het programma. 'Ik moest daar echt een beetje loskomen', vertelt hij. 'Zelf vond ik het ook ongemakkelijk.' Spijt van zijn avontuur heeft Christiaan niet.
Goede vriend Duurt Dijkman vond de date van Christiaan en Debbie ook ongemakkelijk om naar te kijken. 'Hij staat toch dicht bij je, dan wil je dat zo'n date goed gaat', vertelt hij.
Gelukkig is Christiaan zondag een stuk minder ongemakkelijk. Samen met zijn vrienden wordt de wedstrijd SC Cambuur - FC Groningen bekeken. Er is zelfs een kleine tribune bij aanwezig, met stoeltjes van het oude Oosterparkstadion. Over hoe het afloopt tussen Christiaan en Debbie mag hij nog niets zeggen.

Verder in Expeditie Grunnen 1,5 meter:

- Koeien tellen in Wierum
- Papegaai Jerry is terug
- Mooie auto’s in Garnwerd
- Exoten in Meeden
Expeditie Grunnen bekijk je hierboven of via uitzending gemist.

Wat is Expeditie 1,5 meter?

Wij rijden in onze Expeditiebus naar de plekken waar mensen over praten. Heb je ergens hulp bij nodig, wil je je verhaal kwijt of ga je iets actiefs doen dit weekend? Alles mag en niets is te gek! Maar we moeten wel 1,5 meter afstand bewaren.
Stuur ons een berichtje via de Facebookpagina van Expeditie Grunnen en wie weet staan we bij jou voor de deur!
Bekijk hier eerdere uitzendingen van Expeditie Grunnen: