Century Autogroep neemt Autoservice Pruijs over

Erik Meems (links) en Wim Pruijs
Erik Meems (links) en Wim Pruijs © Century
Century Autogroep neemt per 1 september het familiebedrijf Autoservice Pruijs over. Eigenaar Wim Pruijs heeft zijn bedrijf verkocht vanwege gezondsheidsklachten.
Autoservice Pruijs is officieel servicepartner van Volkswagen en SEAT. Samen met deze overname neemt Century Autogroep ook James Autoservice Groningen (service en onderhoud voor alle automerken) en het dealerschap van Carver, een 100% elektrisch stadsvoertuig, over.
De naam Autoservice Pruijs blijft ongewijzigd.

Samenwerking verstevigen

Daarnaast gaan Gert Velting van Autobedrijf Velting en Erik Meems directeur/eigenaar van Century Autogroep hun samenwerking als lokale ondernemers verder verstevigen per 1 oktober. Per die datum worden de service en onderhoud activiteiten door Gert Velting overgedragen aan Century Autogroep.

Onverwacht

'Hoewel de reden voor mij en mijn vrouw uiteraard zeer vervelend is en onverwacht komt', zegt Wim Pruijs over de overname, 'ben ik blij dat ons familiebedrijf in Groningen blijft bestaan en ik het kan verkopen aan Erik Meems van Century, ook een nuchtere Noordelijke ondernemer. Door deze overname blijft alles voor onze klanten bij het oude.'