Instellingen

Werkzaamheden op A7 van Scheemda naar Zuidbroek gaan van start

De A7 bij Scheemda
De A7 bij Scheemda © Geert Jan Darwinkel/RTV Noord

Rijkswaterstaat is klaar met de eerste werkzaamheden aan de A7 vanaf knooppunt Zuidbroek richting Scheemda. Begin september is de overkant aan de beurt.

Van begin tot eind september is de volledige rijbaan van Scheemda richting knooppunt Zuidbroek afgesloten. Het verkeer wordt in beide richtingen over de andere rijbaan geleid.

Volgens Rijkswaterstaat moeten weggebruikers rekening houden met een langere reistijd. Ook zal Rijkswaterstaat enkele toe- en afritten afsluiten voor alle verkeer.

Afgesloten toe- en afritten

Toerit Zuidbroek (43) vanuit de richting Hoogezand is op woensdag 29 september overdag, buiten de spits, kortdurend afgesloten. De toerit van de N33 vanuit de richting Veendam en vanuit de richting Siddeburen naar de verbindingsweg A7 in de richting van Winschoten is in de avonden en nachten afgesloten op: 6, 16 en 29 september. De afsluitingen duren van 22.00 uur tot 06.00 uur de volgende dag.

Ook verzorgingsplaatsen Roode Til en Meedenertol zijn enkele dagen afgesloten. Vanaf woensdag 8 september om 18.00 uur tot donderdag 16 september 06.30 uur is Roode TIl gesloten. Ook op 30 september is Roode Til overdag kortdurend afgesloten.

Meedenertol is vanaf maandag 6 september vanaf 18.00 uur gesloten tot vrijdag 17 september 07.30 uur en vanaf woensdag 22 september 22.00 uur tot donderdag 23 september 6.00 uur. Diezelfde uren een week later, 29 en 30 september, is Meedenertol ook afgesloten.

Gele borden ter plaatse geven meer informatie over de werkzaamheden en de te volgen omleiding.