Instellingen

Hans Nijland bedankt voor ADO Den Haag

Hans Nijland
Hans Nijland © RTV Noord

Hans Nijland wordt geen directeur van ADO Den Haag. 'Ik kan niet ontkennen dat het af en toe kriebelt.'

'Ik ga bij geen enkele betaald voetbalorganisatie in Nederland meer aan de slag', zegt Hans Nijland. De voormalig directeur van FC Groningen werd donderdag gepolst om in Den Haag aan de slag te gaan, waar het momenteel vijf voor twaalf is. Vanochtend heeft Nijland laten weten er niet op in te gaan.

'Ik blijf mooi bij HSC'

In Den Haag is men op zoek naar een tweede man achter Edwin Reijntjes om de club door deze moeilijke tijd te loodsen. Vrijdag werd gemeld dat Reijntjes uit zijn functie gezet zou zijn, maar dat wordt weer ontkend door de voorzitter van de Raad van Commissarissen, Frans van Steenis bij Omroep West.

Het zou wel een mooie titel voor een boek zijn. Haagse bluf op de transfermarkt
Hans Nijland

Hans Nijland wordt die tweede man in ieder geval niet. 'Ik blijf mooi bij HSC en ik heb nog wel wat andere ambities en mooie plannen', zegt Nijland.

'Het zou wel een mooie titel voor een boek zijn. Haagse bluf op de transfermarkt', zegt Nijland met een knipoog naar zijn eigen boek.

Gezin en kleinkinderen

'Ik kan niet ontkennen dat het af en toe kriebelt, maar ik wil nu gewoon denken aan mijn gezin en kleinkinderen. Ik blijf barstensvol energie.'