Instellingen

Kleedkamer Noord #43 (met Arjan Taaij): 'Ik heb me niet ingehouden in Bologna'

Podcast Kleedkamer Noord
Podcast Kleedkamer Noord © RTV Noord
Alle sporten, behalve FC Groningen. Dat is wat presentator Niiwino Geertsema en sportverslaggevers Karel-Jan Buurke en Henk Elderman wekelijks bespreken in de RTV Noord-podcast Kleedkamer Noord.
Lycurgus-coach Arjan Taaij vertelt vanuit Slovenië hoe hij in Bologna alle verloren kilo's er weer aan heeft gegeten, maar schetst ook de verschillen tussen zijn club en de oefentegenstanders die ze tegenkomen op de Europese trip. Elderman is bij de 'maffe rit' voor NIC geweest, die duizenden euro's opleverde.
Buurke maakt opnieuw reclame voor Lotanna Nwogbo, die na een verloren lens én glijpartij zittend op de grond scoorde. Voor de rest komen onder andere aan bod: de duif van Henk, de dames van FC Groningen, Mollema wel/niet op het WK en de 4 Mijl.
Kleedkamer Noord behind the scenes
Kleedkamer Noord behind the scenes © Invalpresentator Martijn Folkers
-Niiwino Geertsema: 'De bijnaam van die stad is 'de vette''
-Arjen Taaij: 'Ik heb me niet ingehouden in Bologna'
-Arjen Taaij: 'Zij verdienen 80.000 euro per jaar, die van ons het minimum loon'
-Karel-Jan Buurke: 'Nwogbo móét je gaan zien!'
-Henk Elderman: 'Het mooiste loopje naar een veld is het loopje bij NIC'
Beluister Kleedkamer Noord #43 hier:

Podcasts bij RTV Noord

Deze Kleedkamer Noord (en de vorigen) zijn te beluisteren via Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts. Check rtvnoord.nl/podcasts/kleedkamer-noord om te volgen of abonneren via je favoriete podcastapp. Ook wordt de nieuwste aflevering elke week gepubliceerd in de RTV Noord-app en op de sportpagina van rtvnoord.nl.
Naast Kleedkamer Noord heeft RTV Noord ook de FC Groningen-podcast De Koffiecorner (Spotify, Google Podcast en Apple Podcast), Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast) en de politieke podcast Voorwaarts Voorwaarts. (Spotify)
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.