Truus uit Midwolda wint dik kwart miljoen bij Miljoenenjacht

Truus en haar man werden verrast tijdens een videogesprek
Truus en haar man werden verrast tijdens een videogesprek © Miljoenenloterij
Was het vorige week Annet uit Musselkanaal die met bijna drie ton aan de haal ging, zondagavond was het de beurt aan Truus uit Midwolda die 259.000 euro op haar rekening mocht bijschrijven.
Truus en haar man waren tijdens het verrassingsmoment niet thuis. Vandaar dat het echtpaar via een videogesprek werd verrast. 'Geweldig! Dit is niet normaal', vonden ze.

'Gezond blijven'

Wat Truus voor wensen had? 'Gezond blijven!', antwoordde ze. 'Verder willen we genieten van het leven en op vakantie gaan. Welke bestemming maakt voor mij niet uit, als het er maar gezellig en zonnig is.'
Dat Truus in Midwolda ruim een kwart miljoen won, had te maken met het feit dat Annemieke uit Middelharnis in de finale van het tv-programma hetzelfde bedrag won. Een gelukkige deelnemer aan de Postcodeloterij wint thuis hetzelfde bedrag.

Ook buren delen mee

Daarbij delen ook de deelnemende buren met dezelfde postcode aan de Hoofdweg in Midwolda mee. Zij mogen een bedrag van 259.000 euro verdelen. Het gaat om acht bewoners, die afhankelijk van het aantal loten waarmee ze meedoen bedragen tussen de 14.388 en 57.888 winnen.