Instellingen

Gehavend Lycurgus boekt opnieuw ruime zege

Geoffrey van Gent valt aan namens Lycurgus
Geoffrey van Gent valt aan namens Lycurgus © JKBeeld
De volleyballers van Amysoft Lycurgus hebben zaterdagavond met ruime cijfers gewonnen van Computerplan VCN uit Capelle aan den IJssel. In eigen huis werd het 3-0 voor de Groningers.
De ploeg van coach Arjan Taaij begon voor nog geen honderd toeschouwers in het Alfa-college Sportcentrum met een gewijzigde basisopstelling. Libero Steven Ottevanger was afwezig wegens vakantie, na een drukke zomer bij Oranje. Bjarne Huus speelde op zijn positie. Joël Schneidmiller deed niet mee vanwege een rugblessure. Ook spelverdeler Markus Held had last van een rugblessure.
Tieme de Jong, Geoffrey van Gent, Dennis Borst, Niels de Vries, Maarten Bartels, Austin Matautia en Bjarne Huus vormden de basis. In de eerste set had Lycurgus erg weinig moeite met de bezoekers (25-12). De overige twee sets hadden de Groningers het lastiger (25-23 en 26-24).

Sliedrecht Sport in MartiniPlaza

Lycurgus heeft alle drie gespeelde wedstrijden in de competitie gewonnen dit seizoen. Volgende week zondag speelt de ploeg van coach Arjan Taaij om 15.00 uur in MartiniPlaza tegen Sliedrecht Sport.