Afgelopen: strijdend Donar komt net tekort versus Bayreuth

Amanze Egekeze valt namens Donar de basket van Bayreuth aan
Amanze Egekeze valt namens Donar de basket van Bayreuth aan © JKBeeld
De basketballers van Donar wacht vanavond een loodzwaar tweede duel in de poulefase van de Europe Cup. Tegenstander in MartiniPlaza is het hoog aangeslagen Medi Bayreuth. Het duel begint om 20.00 uur en is hier te volgen via onze livestream.
Na de nederlaag tegen London Lions is het voor de Groningers zaak om in de race te blijven. Extra lastig, want bij de ploeg van coach Matthew Otten ontbreken Lotanna Nwogbo en Austin Luke vanwege blessures. Wellicht dat de zwaarbevochten 78-88 overwinning tegen Den Helder Suns van afgelopen zaterdag een teken van herstel is.

Livestream

Bayreuth eindigde vorig seizoen als tiende in de Bundesliga. De Duitsers begonnen de groepsfase van de Europe Cup met een overtuigende uitzege versus Kapfenberg Bulls. Na veertig minuten stond er een 70-100 eindstand in Oostenrijk op het scorebord. Pakt Donar vanavond de eerste Europese zege of is Bayreuth toch te sterk? Volg het duel via onderstaande livestream. Het commentaar is van verslaggever Karel-Jan Buurke en analist Anjo Mekel.