Instellingen

Live: Donar neemt afscheid van clubicoon Jason Dourisseau

Donar neemt vanavond officieel afscheid van clubicoon Jason Dourisseau
Donar neemt vanavond officieel afscheid van clubicoon Jason Dourisseau © JKBeeld
Het belooft een emotionele avond te worden voor de spelers en fans van Donar. Eerst spelen de Groningers de thuiswedstrijd tegen koploper Heroes Den Bosch waar de succesvolle oud-Donar coach Erik Braal nu hoofdtrainer is. Na afloop van het duel neemt Donar officieel afscheid van clubicoon Jason Dourisseau.
Op sportief vlak is er nog een wereld te winnen voor Donar. De formatie van coach Matthew Otten heeft een wisselvallige competitiestart achter de rug. Met acht punten uit vijf duels is de Groningse basketbalgrootmacht middenmotor in de BNXT league. Tegenstander van vanavond is koploper Heroes. Onder leiding van Braal wonnen de Brabanders hun eerste zeven wedstrijden allemaal. Donar zal in MartiniPlaza tot het uiterste moeten gaan om een resultaat te halen. De tip-off is om 20.00 uur.

Livestream

Voorafgaand aan het duel zal Erik Braal nog een keer extra in het zonnetje gezet worden door de thuisclub. Na afloop is het de beurt aan Jason Dourisseau om officieel afscheid te nemen van de club. Volg alle ontwikkelingen via onze livestream. Het commentaar bij de beelden is van verslaggever Karel-Jan Buurke en analist Anjo Mekel.