Instellingen

Kleedkamer Noord #47: 'Moet Dourisseau de nieuwe 'mister Donar' worden?

Podcast Kleedkamer Noord
Podcast Kleedkamer Noord © RTV Noord
Alle sporten, behalve FC Groningen. Dat is wat presentator Niiwino Geertsema en sportverslaggevers Karel-Jan Buurke en Henk Elderman wekelijks bespreken in de RTV Noord-podcast Kleedkamer Noord.
De wedstrijd tussen Donar en Den Bosch stond in het teken van eren en afscheid nemen.
De huidige trainer van Heroes, Erik Braal, was voor het eerst terug in Martiniplaza en werd voorafgaand geëerd. Het meest bijzondere was het eerbetoon aan Jason Dourisseau. Moet de voormalig speler de nieuwe 'mister Donar' worden of is die titel bij Martin de Vries op de juiste plaats?
Verder bellen we met Dajenka Meijer, want ze werd afgelopen week 2ereldkampioen kickbocksen in de tweede klasse. Lycurgus speelde afgelopen weekend in Martiniplaza, waar de spelers zich na afloop van hun beste kant lieten zien. Henk vertelt over de wedstrijd VVS - Scheemda.
Wedstrijdbeeld Donar - Heroes
Wedstrijdbeeld Donar - Heroes © Orange Pictures

- Stefan Bleeker: 'Moet Donar niet meer zo'n instelling als Ajax hebben?'
- Dajenka Meijer: 'Ik hoop kampioen in de A-klasse te worden.'
- Karel-Jan Buurke: 'Martin de Vries is niet arrogant.'
- Henk Elderman: 'Het is leuker bij de vijfde klasse dan de eredivisie.'
- Karel-Jan Buurke: 'Prachtig eerbetoon voor Erik Braal.'
Beluister Kleedkamer Noord #47 hier:

Podcasts bij RTV Noord

Deze Kleedkamer Noord (en de vorigen) zijn te beluisteren via Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts. Check rtvnoord.nl/podcasts/kleedkamer-noord om te volgen of abonneren via je favoriete podcastapp. Ook wordt de nieuwste aflevering elke week gepubliceerd in de RTV Noord-app en op de sportpagina van rtvnoord.nl.
Naast Kleedkamer Noord heeft RTV Noord ook de FC Groningen-podcast De Koffiecorner (Spotify, Google Podcast en Apple Podcast), Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast) en de politieke podcast Voorwaarts Voorwaarts. (Spotify)
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.