De Koffiecorner #141: heeft nog vertrouwen in Leeuwenburgh

De Koffiecorner-crew
De Koffiecorner-crew © RTV Noord
In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles rondom FC Groningen besproken, groot en klein. Met Niiwino Geertsema en Stefan Bleeker. Vanwege nieuwe coronamaatregelen is Martin Drent er niet bij.
Peter Leeuwenburgh is natuurlijk onderwerp van gesprek. Hij ging de fout weer in bij de tegengoal. Is dat aanleiding voor een keeperswissel? Ook probeert Stefan de opstelling voor volgende week te voorspellen, met de vele concurrentie is dat nogal een puzzel.
En we verrassen een luisteraar met de gesigneerde bevingsaanvoerdersband, omdat zijn FC Groningen-anekdote het leukst was. Verder krijgt Remco Balk een standje en bespreken we de nieuwe vliegreis van Mark-Jan Fledderus.
-Stefan Bleeker: 'Te vroeg om Leeuwenburgh af te schrijven nu'
-Niiwino Geertsema: 'En zo zit Buijs opeens met een luxeprobleem'
-Stefan Bleeker: 'De Leeuw en Irandust op de bank?..'
-Niiwino Geertsema: 'Mag ik een lans breken voor Sverko?'
-Niiwino Geertsema: 'Genoten van Balk, maar stop hier alsjeblieft mee'
-Stefan Bleeker: 'Ik vraag me af of Meijer naar Birmingham gaat hoor'
Beluister De Koffiecorner #141 hier:

Podcasts bij RTV Noord

Deze Koffiecorner (en de vorige edities) zijn hierboven te beluisteren, maar ook via Spotify (klik hier en druk op volgen) en Apple Podcast (klik hier via iPhone en druk op abonneer).
Naast De Koffiecorner heeft RTV Noord ook Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren.
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.