Kleedkamer Noord #51: De positieve thuisquarantaine-editie

Podcast Kleedkamer Noord
Podcast Kleedkamer Noord © RTV Noord
Alle sporten, behalve FC Groningen. Dat is wat presentator Niiwino Geertsema en sportverslaggevers Karel-Jan Buurke en Henk Elderman wekelijks bespreken in de RTV Noord-podcast Kleedkamer Noord.
Zowel Henk als Lycurgus-coach Arjan Taaij, beiden Harksteders, zijn positief getest en zitten noodgedwongen in thuisquarantaine. Met beiden is gelukkig wel een verbinding gelegd. Dus besproken wordt hoe ze daar mee om gaan en hoe realistisch een finale om de landstitel voor Lycurgus is? En hoe hels was roeifestijn de Hel van het Noorden?
Verder komen onder andere voorbij: het aanstaande WK Handbal, Rienk Mast, de herinneringen van Wytze Kooistra aan de sporthal in Selwerd en Henk zijn warmtepak.
Elderman zit er warmpjes bij tijdens zijn thuisquarantaine
Elderman zit er warmpjes bij tijdens zijn thuisquarantaine © Huisfotograaf familie Elderman/RTV Noord
-Henk Elderman: 'Dan kriebelt het wel als je al die streams zit te kijken'
-Karel-Jan Buurke: 'De weersomstandigheden waren best wel hels'
-Niiwino Geertsema: 'Ik maak me zorgen om de titelaspiraties van Lycurgus'
-Arjan Taaij: 'We hebben iets meer tijd nodig maar ik heb vertrouwen'
-Henk Elderman: 'Wordt tijd dat Abbingh weer iets laat zien'
Beluister Kleedkamer Noord #51 hier:

Podcasts bij RTV Noord

Deze Kleedkamer Noord (en de vorigen) zijn te beluisteren via Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts. Check rtvnoord.nl/podcasts/kleedkamer-noord om te volgen of abonneren via je favoriete podcastapp. Ook wordt de nieuwste aflevering elke week gepubliceerd in de RTV Noord-app en op de sportpagina van rtvnoord.nl.
Naast Kleedkamer Noord heeft RTV Noord ook de FC Groningen-podcast De Koffiecorner (Spotify, Google Podcast en Apple Podcast), Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast) en de politieke podcast Voorwaarts Voorwaarts. (Spotify)
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.