Bert Visscher met olifant op Grote Markt

GRONINGEN - De dj's van 3FM in het Glazen Huis op de Grote Markt in Groningen hebben zaterdag bezoek gehad van een olifant met daarop Bert Visscher, Viggo Waas, Peter Heerschop en Joep van Deudekom.

Beelden: Rutger Loer


Het gaat om een levensgrote namaakolifant uit de theatervoorstelling 'Reis om de wereld in 80 dagen'. De Groninger en de drie andere cabaretiers speelden de afgelopen dagen en zaterdag in de Stadsschouwburg in Groningen. Iedereen die op de foto wil met de mannen, kan dat tegen een kleine vergoeding voor elkaar krijgen. De opbrengst gaat naar Serious Request.

Het idee werd vrijdagavond geboren, toen de cabaretiers doorzakten met Paul de Munnik. De helft van het artiestenduo Acda en De Munnik. De andere helft, Thomas Acda, zat op dat moment als slaapgast in het Glazen Huis.

De drie 3FM-dj's blijven zes dagen lang in het Glazen Huis, zonder eten. Ze zamelen zo geld in voor de bestrijding van malaria. Vrijdagavond om zeven uur draaide prinses Màxima de deur op slot. De eerste nacht was wel wat onrustig, vond Annemiek Schollaardt, één van de drie 3FM-dj's. Regelmatig kwamen mensen aankloppen, voornamelijk cafébezoekers, om poolshoogte te nemen bij de BN'ers.
Meer over dit onderwerp:
glazenhuis
Deel dit artikel:

Recent nieuws