Kraantje Pappie, Maan en Snelle op jubileumeditie Kingsland Festival

Kingsland
Kingsland © Emediachannel
Op de vijfde editie van Kingsland in het Groningse Stadspark staan op 27 april aanstaande onder anderen Kraantje Pappie, Rolf Sanchez, Maan en Snelle. Dat maakte de organisatie woensdag bekend.
Op het hoofdpodium in Groningen van het 'grootste Oranjefeest van Nederland' staan naast Headhunterz & Wildstylez, Maan, Snelle en Rolf Sanchez met hun band. Op het zogenoemde eclictische podium staan Antoon, Bizzey, Bilal Wahib en Ronnie Flex.

Twee jaar afwezigheid

Op het derde podium, de ANTS stage, staan tenslotte de Oekraïnese undergroundsensatie ARTBAT, Solardo, Andrea Oliva en house- en techno dj Joris Voorn
‘Na een afwezigheid van twee jaar zijn we enorm blij dat Kingsland Festival weer georganiseerd kan worden en dat het voor de Groningse editie haar eerste jubileum wordt,’ meldt Mitchel Bovenlander, eigenaar van organisator 4PM Entertainment. ‘Er gaat al niets boven Groningen en na twee jaar geen optredens en concerten zal het feest op deze dag heel groot zijn.’

Meerdere steden

Sinds 2013 organiseren 4PM Entertainment en E&A Events het grootste Koningsdagfestival van Nederland. Kingsland festival is al in meerdere steden georganiseerd, waaronder in Amsterdam, Den Bosch, Groningen, Rotterdam, Maastricht en Twente.
De kaartverkoop voor Kingsland Festival start op 14 februari 2022 om 12:00 uur.