Kleedkamer Noord #60: Broederliefde en de glazen bol van Henk

Podcast Kleedkamer Noord
Podcast Kleedkamer Noord © RTV Noord
Alle sporten, behalve FC Groningen. Dat is wat presentator Niiwino Geertsema en sportverslaggevers Karel-Jan Buurke en Henk Elderman wekelijks bespreken in de RTV Noord-podcast Kleedkamer Noord.
Met Henk op afstand blikken we nog kort terug op de Winterspelen, met een gouden medaille waarin twee broers Ten Hove een belangrijke rol hadden. Bij Donar waren de gebroeders Nwogbo de mannen die de show stalen, bij Lycurgus-Orion stonden er zelfs twee broers tegenover elkaar.
Verder behandelen we de Kaboom! van Rienk Mast en voorspelt Henk Elderman welke Groningse medailles er over vier jaar in Milaan worden behaald.
Lotanna en Zimmy Nwogbo na het duel tegen Den Helder Suns
Lotanna en Zimmy Nwogbo na het duel tegen Den Helder Suns © RTV Noord/Karel-Jan Buurke
-Henk Elderman: 'Deze Groningse schaatsers pakken over vier jaar olympische medailles'
-Karel-Jan Buurke: 'De situatie bij Lycurgus is penibel'
-Nwogbo over Nwogbo: 'Hij houdt van theater'
-Held over Held: 'Ik neem hem tijdens het eten nog wel even onder handen'
-Niiwogbo: 'Laat die Belgjes toch lekker zo'n medailletje vieren'
Beluister Kleedkamer Noord #60 hier:

Podcasts bij RTV Noord

Deze Kleedkamer Noord (en de vorigen) zijn te beluisteren via Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts. Check rtvnoord.nl/podcasts/kleedkamer-noord om te volgen of abonneren via je favoriete podcastapp. Ook wordt de nieuwste aflevering elke week gepubliceerd in de RTV Noord-app en op de sportpagina van rtvnoord.nl.
Naast Kleedkamer Noord heeft RTV Noord ook de FC Groningen-podcast De Koffiecorner (Spotify, Google Podcast en Apple Podcast), Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast) en de politieke podcast Voorwaarts Voorwaarts. (Spotify)
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.