Gouden tip over verkeersruzie Korreweg blijft uit, politie deelt video

De verdachte
De verdachte © Politie Groningen
De politie is op zoek naar een man die verdacht wordt van een mishandeling als gevolg van een verkeersruzie. Vorige week werden foto's en het signalement van de man gedeeld. Dat heeft volgens de politie geleidt tot vijf tips.
De gouden tip zat daar echter nog niet tussen. Vandaar dat de politie nu een video deelt in de hoop de verdachte te vinden.

Oosterhamrikkade

De mishandeling vond plaats na een verkeersruzie op de Oosterhamrikkade. Beide auto's reden vervolgens achter elkaar aan tot de Korreweg. Daar stopt de auto van de verdachte naast die van het 35-jarige slachtoffer, die vervolgens uitgescholden en bespuwd werd.
Op de video is te zien hoe de verdachte, die bijrijder was, de andere auto uitstapt. Het slachtoffer werd door hem geslagen en meerdere keren tegen het hoofd geschopt terwijl hij al op de grond lag.

Signalement

De verdachte is een man, vermoedelijk rond de twintig tot 25 jaar oud. Hij heeft een normaal postuur en zwart, kort kroeshaar. Hij was donker gekleed, droeg lichte sportschoenen en een schoudertasje.