EasyToys nog twee jaar op het shirt van FC Emmen

EasyToys op het shirt van FC Emmen
EasyToys op het shirt van FC Emmen © René Posthuma/RTV Drenthe
EasyToys prijkt ook de komende twee seizoenen op het shirt van FC Emmen. Het Veendammer bedrijf heeft het hoofdsponsorschap bij de Drentse club met twee seizoenen verlengd.
Dat meldt RTV Drenthe.
EasyToys is sinds medio 2020 hoofdsponsor van FC Emmen en is dat naar volle tevredenheid. 'Onze naamsbekendheid is mede dankzij FC Emmen enorm gegroeid', zegt Eric Idema van het bedrijf. 'Daarvoor zijn we de club zeer erkentelijk. FC Emmen past bij ons, zoals wij bij FC Emmen passen. Met de verlenging van het sponsorschap willen we de club helpen om het ultieme doel te realiseren: de terugkeer naar de eredivisie. Hopelijk lukt dat dit seizoen al.'

Ambities realiseren

Ook FC Emmen is blij dat EasyToys langer aan de club verbonden blijft. 'Met EasyToys nog twee seizoenen aan boord kunnen we onze sportieve ambities realiseren', zegt commercieel directeur Ben Haverkort. 'Ons partnership gaat bovendien verder dan die met de gemiddelde sponsor. Ook op maatschappelijk vlak versterken wij elkaar. Een mooi voorbeeld is de veiling van de speciale EasyToys-shirts voor het goede doel Dance4Life.'
Om de verlenging van het hoofdsponsorschap van EasyToys te vieren, voetbalt FC Emmen dit seizoen eenmalig in roze shirts, dé kleur van EasyToys. Na de wedstrijd worden de shirts via een online veiling vervolgens aangeboden. De opbrengst komt volledig ten goede aan de stichting Dance4Life. Het goede doel kan met het geld nog meer jongeren bereiken met haar seksuele voorlichtingsprogramma, dat bijdraagt aan een veilig en plezierig seksleven van jongeren.

Johan Derksen

Johan Derksen mocht het nieuws vanavond 'wereldkundig' maken in VI-Vandaag, de dagelijkse talkshow op SBS6. Hij was door FC Emmen ingezet om de sponsor te bewegen het contract te verlengen.