Kleedkamer Noord #66: Tranen, kritiek en Freddy Frikandel stopt

Podcast Kleedkamer Noord
Podcast Kleedkamer Noord © RTV Noord
Alle sporten, behalve FC Groningen. Dat is wat presentator Niiwino Geertsema en sportverslaggevers Karel-Jan Buurke en Henk Elderman wekelijks bespreken in de RTV Noord-podcast Kleedkamer Noord.
Buurke en Geertsema vertellen over de emotionele middag rond het afscheid van Dennis Borst bij Lycurgus, dat ook nog eens rivaal Dynamo van het veld veegde.
Supportersverenigingvoorzitter Bas Kammenga heeft kritiek op de BNXT-League, Elderman vertelt over zijn belevenissen bij het WK ijsspeedway en hij meldt dat fenomeen 'Freddy Frikandel' stopt op het hoogste niveau.
Dennis Borst in tranen bij indrukwekkend eerbetoon
Dennis Borst in tranen bij indrukwekkend eerbetoon © RTV Noord/Karel-Jan Buurke
Freddy de Grooth in het shirt van Groninger Boys
Freddy de Grooth in het shirt van Groninger Boys © RTV Noord
Beluister Kleedkamer Noord #66:

Podcasts bij RTV Noord

Deze Kleedkamer Noord (en de vorigen) zijn te beluisteren via Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts. Check rtvnoord.nl/podcasts/kleedkamer-noord om te volgen of abonneren via je favoriete podcastapp. Ook wordt de nieuwste aflevering elke week gepubliceerd in de RTV Noord-app en op de sportpagina van rtvnoord.nl.
Naast Kleedkamer Noord heeft RTV Noord ook de FC Groningen-podcast De Koffiecorner (Spotify, Google Podcast en Apple Podcast), Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast) en de politieke podcast Voorwaarts Voorwaarts. (Spotify)
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.