De Koffiecorner #159: Krijgen we een nachtkaarsscenario of zit er nog wat in het vat?

Kurt, Niiwino en Stefan
Kurt, Niiwino en Stefan © RTV Noord
In de RTV Noord-podcast De Koffiecorner wordt alles rondom FC Groningen besproken, groot en klein. Niiwino Geertsema, Stefan Bleeker en Kurt Elshot praten je bij over het wel en wee van de FC.
FC Groningen had zondag hele goede zaken kunnen doen om play-off deelname bijna veilig te stellen. Het viel tegen en de ploeg van Danny Buijs speelde misschien wel de minste wedstrijd van het seizoen.
Er werden geen kansen gecreëerd, het spel was erg matig en veel spelers haalden niet hun niveau. Daarom rijst de vraag wat er nog in het vat zit dit seizoen? En wat is er aan de hand op Corpus den Hoorn. Wim Masker laat zijn licht erover schijnen.
Sergio Padt nam zondag afscheid van de supporters
Sergio Padt nam zondag afscheid van de supporters © Orange Pictures

Beluister de podcast hieronder:

Podcasts bij RTV Noord

Deze Koffiecorner (en de vorige edities) zijn te beluisteren via Spotify (klik hier en druk op volgen) en Apple Podcast (klik hier via iPhone en druk op abonneer) .
Naast De Koffiecorner heeft RTV Noord ook Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast), Turbulente Tijden (een podcast over windmolens (Spotify) en de NoordZaken-podcast (Spotify), waarop je je kunt abonneren.
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.