Kleedkamer Noord #69: Standbeeld van De Vries voor Martin(!)Plaza?

Podcast Kleedkamer Noord
Podcast Kleedkamer Noord © RTV Noord
Alle sporten, behalve FC Groningen. Dat is wat presentator Niiwino Geertsema en sportverslaggevers Karel-Jan Buurke en Henk Elderman wekelijks bespreken in de RTV Noord-podcast Kleedkamer Noord.
De mannen bespreken de opties voor een waardig afscheid van Mister Donar Martin de Vries? Is een standbeeld alleen genoeg? Of moet MartiniPlaza ook MartinPlaza gaan heten?
Elderman vertelt verder over de tweede wedstrijd van Melanie Smit bij de heren van VV Usquert en hij is daarnaast ook bij honkbal geweest en vertelt over de prijs die hij won in wijkcentrum 't Spinneweb in Sappemeer.
Kan hier een mooi standbeeld van gemaakt worden?
Kan hier een mooi standbeeld van gemaakt worden? © RTV Noord/Karel-Jan Buurke
Beluister Kleedkamer Noord #69:

Podcasts bij RTV Noord

Deze editie van Kleedkamer Noord is, net als de vorige afleveringen, te beluisteren via Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts. Check rtvnoord.nl/podcasts/kleedkamer-noord om ze te volgen of om je te abonneren via je favoriete podcastapp. Ook wordt de nieuwste aflevering elke week gepubliceerd in de RTV Noord-app en de sportpagina van rtvnoord.nl.
Naast Kleedkamer Noord heeft RTV Noord ook de FC Groningen-podcast De Koffiecorner (Spotify, Google Podcast en Apple Podcast), Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast) en de politieke podcast Voorwaarts Voorwaarts. (Spotify)
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.