Politie houdt Stadjer (27) aan na nachtelijke steekpartij in Winschoten

De hulpdiensten waren snel ter plaatse op het Marktplein in Winschoten
De hulpdiensten waren snel ter plaatse op het Marktplein in Winschoten © Noordernieuws
De politie heeft een 27-jarige man aangehouden vanwege zijn betrokkenheid bij een steekpartij op het Marktplein in Winschoten. Daarbij raakte in de nacht van zaterdag op zondag een 21-jarige man uit Nieuwe Pekela ernstig gewond en een 24-jarige man uit Midwolda lichtgewond.
Het steekincident vond plaats rond 03:30 uur bij café La Luna. Volgens de politie escaleerde de situatie daar dusdanig, dat de man uit Nieuwe Pekela meerdere malen werd gestoken en de man uit Midwolda lichtgewond raakte.
De hulpdiensten, waaronder een traumaheliopter, waren snel ter plaatse. De man uit Nieuwe Pekela werd vanwege zijn verwondingen met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De politie laat weten dat zijn situatie op dat moment stabiel was.

Mogelijk meerdere aanhoudingen

De politie startte gelijk een onderzoek en dat leidde al vlot naar de 27-jarige Stadjer, die in de loop van zondagochtend werd aangehouden. Hij zit vast en wordt verhoord. Het onderzoek naar het steekincident gaat verder en de politie sluit andere aanhoudingen niet uit.