Kleedkamer Noord #71: Braal is de meester en een topvolleyballer wordt koerier

Podcast Kleedkamer Noord
Podcast Kleedkamer Noord © RTV Noord
Alle sporten, behalve FC Groningen. Dat is wat presentator Niiwino Geertsema en sportverslaggevers Karel-Jan Buurke en Henk Elderman wekelijks bespreken in de RTV Noord-podcast Kleedkamer Noord.
Donar is klaar in Nederland, het Den Bosch van Erik Braal was veel te sterk. 'Meester' Braal gaf 'leerling' Matthew Otten wat tips mee. En we bellen met Auke van de Kamp die nu een bijbaantje heeft als koerier. Toch lacht de toekomst hem tegemoet.
Verder legt Henk uit wat Yoshua St. Juste voor Leekster Eagles gaat betekenen en was hij bij de allereerste kampioen van Groningen: VV Corenos!
Corenos is de eerste kampioen van Groningen
Corenos is de eerste kampioen van Groningen © Henk Elderman/RTV Noord
Auke rijdt rond in koeriersbusje
Auke rijdt rond in koeriersbusje © Eigen foto
Beluister Kleedkamer Noord #71:

Podcasts bij RTV Noord

Deze editie van Kleedkamer Noord is, net als de vorige afleveringen, te beluisteren via Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts. Check rtvnoord.nl/podcasts/kleedkamer-noord om ze te volgen of om je te abonneren via je favoriete podcastapp. Ook wordt de nieuwste aflevering elke week gepubliceerd in de RTV Noord-app en de sportpagina van rtvnoord.nl.
Naast Kleedkamer Noord heeft RTV Noord ook de FC Groningen-podcast De Koffiecorner (Spotify, Google Podcast en Apple Podcast), Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast) en de politieke podcast Voorwaarts Voorwaarts. (Spotify)
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.