Kleedkamer Noord #72: 'Dramatisch, de benoeming van het pierenbad naar Ranomi'

Podcast Kleedkamer Noord
Podcast Kleedkamer Noord © RTV Noord
Alle sporten, behalve FC Groningen. Dat is wat presentator a.i. Leo Wassing en sportverslaggevers Karel-Jan Buurke en Henk Elderman wekelijks bespreken in de RTV Noord-podcast Kleedkamer Noord.
Niet het Helperbad wordt omgedoopt tot Ranomi Bad, maar 'slechts' het wedstrijdbad ín het Helperbad. Dat is tegen het zere been van sportjournalist Dick Heuvelman. 'Andere oud-wereldtoppers hebben een heel complex naar zich vernoemd gekregen, zoals Pieter van den Hoogeband.'
En Donar maakt zich op voor de return in de BNXT-play-offs tegen Hubo Limburg United. Leven die play-offs wel en wat staat er precies op het spel? De eer, vindt Karel-Jan Buurke. En Heuvelman haalt herinneringen op aan voormalig Donar-speler Pete Miller, die dinsdag afzwaait bij de club.
Een stralende Ranomi Kromowidjojo naast René Paas
Een stralende Ranomi Kromowidjojo naast René Paas © Henk Elderman
Pete Miller als speler van Donar in de jaren 70
Pete Miller als speler van Donar in de jaren 70 © DonarMuseum.nl/Bauke van Stempvoort
Beluister Kleedkamer Noord #72:

Podcasts bij RTV Noord

Deze editie van Kleedkamer Noord is, net als de vorige afleveringen, te beluisteren via Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts. Check rtvnoord.nl/podcasts/kleedkamer-noord om ze te volgen of om je te abonneren via je favoriete podcastapp. Ook wordt de nieuwste aflevering elke week gepubliceerd in de RTV Noord-app en de sportpagina van rtvnoord.nl.
Naast Kleedkamer Noord heeft RTV Noord ook de FC Groningen-podcast De Koffiecorner (Spotify, Google Podcast en Apple Podcast), Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast) en de politieke podcast Voorwaarts Voorwaarts. (Spotify)
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.