Enquête: Hoe ziet jouw zomervakantie er dit jaar uit?

Een strand met hemelsblauwe zee
Een strand met hemelsblauwe zee © Pixel.la/Wikimedia Commons
Wordt het een camping in Nederland, of staat na twee coronazomers eindelijk je droomreis op de planning? RTV Noord wil graag weten hoe jouw zomervakantie eruit ziet. Laat het ons weten door onderstaande enquête in te vullen.
De afgelopen jaren werd de zomervakantie nog volop gehinderd door de coronacrisis. Vorig jaar kleurden favoriete vakantielanden pal voor de zomer nog geregeld van kleurcode, met gevolgen voor onder meer de testverplichting.

Torenhoge brandstofprijzen

Hoewel er ook nu nog enkele maatregelen gelden, lijkt de meeste corona-ellende ons bespaard te blijven. Wel hebben we te maken met torenhoge brandstofprijzen en zien we ook veel andere zaken duurder worden. Heeft dat invloed op jouw vakantieplannen?
Vorig jaar koos het gros van de Groningers voor een verblijf in Nederland. Is dat dit jaar nog steeds zo, of trekken we verder de wereld in? Misschien heb jij je droomvakantie door corona wel uit moeten stellen en komt het er nu eindelijk van. We horen het graag!
Ook als je nog twijfelt over de vakantie of deze zomer juist niet op pad gaat, nodigen we je uit om de enquête in te vullen.

Op zoek naar verhalen

Met de uitslag van de enquête maken we een artikel voor de site. Daarnaast komen we graag in contact met mensen die een bijzondere vakantie voor de boeg hebben, of juist om een belangrijke reden thuisblijven. De resultaten van de enquête worden niet gedeeld met derden.
.De enquête is inmiddels gesloten.