Kleedkamer Noord #74 (met o.a. Bas Kammenga): De Donar-spons is uitgeknepen

Podcast Kleedkamer Noord
Podcast Kleedkamer Noord © RTV Noord
Alle sporten, behalve FC Groningen. Dat is wat presentator Niiwino Geertsema en sportverslaggevers Karel-Jan Buurke en Henk Elderman wekelijks bespreken in de RTV Noord-podcast Kleedkamer Noord.
Met voorzitter Bas Kammenga van de Donar-supportersvereniging evalueren we de rollercoaster die het seizoen van Donar was. Hoe beleefde hij de strijd in de finale met ZZ Leiden, en hoe gaat komend seizoen er uit zien? En hoe erg gaan we Jan Stalman missen en volgt Meindert van Veen de vertrekkend assistent-coach op?
Tussendoor bellen we nog met vechter Sarèl de Jong die komend seizoen na een zware knieblessure weer terugkeert in 'haar' ring in MartiniPlaza: ze verdedigt haar wereldtitel tegen een Griekse.
Buurke, Kammenga, Geertsema en Elderman (vlnr)
Buurke, Kammenga, Geertsema en Elderman (vlnr) © Anneke van de receptie
Beluister Kleedkamer Noord #74:

Podcasts bij RTV Noord

Deze editie van Kleedkamer Noord is, net als de vorige afleveringen, te beluisteren via Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts. Check rtvnoord.nl/podcasts/kleedkamer-noord om ze te volgen of om je te abonneren via je favoriete podcastapp. Ook wordt de nieuwste aflevering elke week gepubliceerd in de RTV Noord-app en de sportpagina van rtvnoord.nl.
Naast Kleedkamer Noord heeft RTV Noord ook de FC Groningen-podcast De Koffiecorner (Spotify, Google Podcast en Apple Podcast), Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast) en de politieke podcast Voorwaarts Voorwaarts. (Spotify)
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.