Kleedkamer Noord #75 (met o.a. Siemen Mulder): Over Diego Simeone, Anco Jansen en fluiten in de zandbak

Podcast Kleedkamer Noord
Podcast Kleedkamer Noord © RTV Noord
Alle sporten, behalve FC Groningen. Dat is wat presentator Niiwino Geertsema en sportverslaggevers Karel-Jan Buurke en Henk Elderman wekelijks bespreken in de RTV Noord-podcast Kleedkamer Noord.
De noodgedwongen gestopte scheidsrechter Siemen Mulder vertelt over het hoe en waarom van zijn stoppen. Met welke emoties blikt hij terug op zijn carrière, is 'het wereldje' een slangenkuil en hoe voelt het om bij Veronica Inside als clown te worden neergezet? Welke spelers en trainers had hij altijd 'gedoe' mee en wat gaat hij nu doen? Openhartig als Mulder is beantwoordt hij al dit soort vragen.
Ook hebben we een lijntje met een winnaar en een verliezer: kickbokser Sarèl de Jong blikt terug op een emotionele terugkeer in de ring en beachvolleyballer Alexander Brouwer analyseert een teleurstellend WK Beachvolleybal. En er is taart!
Buurke, Mulder, Elderman en Geertsema (vlnr)
Buurke, Mulder, Elderman en Geertsema (vlnr) © Joyce Kranenborg/RTV Noord
Beluister Kleedkamer Noord #75:

Podcasts bij RTV Noord

Deze editie van Kleedkamer Noord is, net als de vorige afleveringen, te beluisteren via Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts. Check rtvnoord.nl/podcasts/kleedkamer-noord om ze te volgen of om je te abonneren via je favoriete podcastapp. Ook wordt de nieuwste aflevering elke week gepubliceerd in de RTV Noord-app en de sportpagina van rtvnoord.nl.
Naast Kleedkamer Noord heeft RTV Noord ook de FC Groningen-podcast De Koffiecorner (Spotify, Google Podcast en Apple Podcast), Credo, het leven van Ede Staal (Spotify en Apple Podcast) en de politieke podcast Voorwaarts Voorwaarts. (Spotify)
Uiteraard kun je ook altijd naar www.rtvnoord.nl/podcast gaan om onze podcasts te beluisteren.