Willem Brandwijk blijft komende twee seizoenen bij Donar

Willem Brandwijk
Willem Brandwijk © Karel-Jan Buurke/RTV Noord
Donar en Willem Brandwijk hebben een nieuwe overeenkomst gesloten voor twee seizoenen. De power forward, die volgende maand 27 jaar wordt, is de afgelopen twee jaar een vaste waarde geworden bij de Groningse basketbalclub.
Met zijn 'hard-werken-en-niet-zeurenmentaliteit' is hij niet alleen geliefd geworden bij coaches en teamgenoten, maar ook bij de Donar-fans. Ook zijn vaak spectaculaire acties dragen daaraan bij.

Zeer professioneel

'We zijn blij dat we met Willem verder kunnen werken. Hij heeft de afgelopen twee jaren zeer professioneel gespeeld', aldus technisch directeur Drago Pasalic. 'Ik ben ervan overtuigd dat Willem ons zal helpen onze doelen te bereiken en dat Donar hem kan helpen het beste uit zichzelf te halen.'
'Donar is een fantastische club met naar mijn mening de meest professionele organisatie van Nederland', aldus Brandwijk. 'Het is een genot om hier te kunnen spelen. Ik heb vertrouwen in het bestuur en heb hoge verwachtingen wat betreft de ontwikkelingen komend seizoen.'

Leon Williams

Naast Leon Williams (doorlopend contract) is Willem Brandwijk de tweede speler, die ook volgend seizoen in het shirt van Donar te zien zal zijn.