Lycurgus naar Montenegro, Slovenië, Finland of Oostenrijk voor Europees duel

Actiefoto tijdens een eerder Europees duel
Actiefoto tijdens een eerder Europees duel © Lycurgus
De volleyballers van Amysoft Lycurgus moeten in de zestiende finales van de Europese CEV Cup naar Montenegro, Slovenië, Finland of Oostenrijk. Dat heeft de loting in Luxemburg dinsdag uitgewezen.
Lycurgus treft OK Budva uit Montenegro, Calcit Kamnik uit Slovenië, het Oostenrijkse SK Zadruga Aich Dob of Ford Levoranta Sasatamala uit Finland.

Mogelijke tegenstanders

Lycurgus speelt als geplaatste club in de zestiende finale eerst uit. De tegenstander is nu nog niet bekend, omdat eerst diverse voorrondes gespeeld moeten worden. Daarom kunnen een van de eerder genoemde ploegen de opponent worden.
In de eerste voorronde van de Champions League treffen OK Budva en SK Zadruga Aich Dob elkaar. De winnaar speelt in de tweede voorronde tegen Sasatamala. De verliezer treft vervolgens in de 32e finale van de CEV-CUP Calcit Kamnik. De winnaar van deze tweestrijd is dan tegenstander van Lycurgus voor een plek bij de laatste zestien op het tweede Europese niveau.

Data

De definitieve tegenstander is op 18, 19 of 20 oktober bekend. De heenwedstrijden staan gepland voor 8,9 of 10 november. De returns zijn een week later.