Mohamed Romdhane completeert technische staf Lycurgus

Mohamed Romdhane wordt de nieuwe assistent-trainer van Lycurgus
Mohamed Romdhane wordt de nieuwe assistent-trainer van Lycurgus © Facebook.com/LycurgusVolleybal
Lycurgus heeft de technische staf voor komend seizoen rond. Arjan Taaij begint aan zijn tiende seizoen als hoofdcoach en wordt geassisteerd door een nieuw gezicht. Mohamed Romdhane (52) komt over van de vrouwen van Lycurgus.
De assistent-trainer uit Roden heeft het hoogste diploma en trainde in het verleden onder meer de heren van Olhaco in Hoogeveen, Sudosa in Assen en de dames van VC Sneek. Daarnaast was Romdhane acht jaar actief als talentcoach bij volleybalbond Nevobo.

'Ik wil spektakel zien'

De afgelopen twee seizoenen bracht de nieuwe assistent de vrouwen van Lycurgus naar de Tweede Divisie. 'Het is een nieuwe uitdaging voor mij. Ik heb er zin in. Ik ga voor het beste en wil spektakel zien. Daar wil ik voor zorgen.'

Opvolger Noordijk

Romdhane is de opvolger van Erik Noordijk. Die blijft actief voor Lycurgus, maar is als trainer niet meer betrokken bij het eerste team. Ook gaat hij bij Sudosa Desto aan de slag als coach. Taaij krijgt ook dit seizoen assistentie van Gerard Smit, die volgens Lycurgus structureel deel uitmaakt van het sportieve programma tijdens trainingen en als assistent bij wedstrijden.
De selectie voor komend seizoen bestaat op dit moment uit twaalf spelers
Spelverdeler: Markus Held, Tieme de Jong
Diagonaal: Jacob Kern (Can), Geoffrey van Gent
Passer-loper: Ryan Coenen (VS), Kyle McCauley (VS), Maarten Bartels
Middenaanval: Niels de Vries, Luuk Hofhuis, Jesper Schut
Libero: Jeffrey Klok, Jaron Spiegelaar